Tuesday, April 19, 2011

Amik kauuuu

Hari ni sedih + happy sangaddd!!!
BAD NEWS !! 
Aku dpt markah 68 dlm PEMAHAMAN.... GRED B !!!
Aku slalu ckp... ALLA.. PEMAHAMAN NI SNANG JERKK....
Skli amikkk kauu!!! 
Tu la balasan bg sikap BERLAGAK aku niii... 
Maths Paper 2 aku banyak doe aku buat SALAH !!!
Habis aku kne marah ngan AYAH aku ari niii...
Mak ngan Ayah aku da bagi CHANCE tp aku sia² kan jer,,,, 
mcm ni ker aku balas jasa mak ngan ayah aku ?? 
mcam ni ker cara dier?
GOOD NEWS  !!http://www.google.com.my/imglanding?q=buku&hl=ms&client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official&gbv=2&tbm=isch&tbnid=YqNx1GOZY8sSJM:&imgrefurl=http://ariji86.blogspot.com/&imgurl=http://4.bp.blogspot.com/-iXQzqfnY8Mg/TVP5whHQ-SI/AAAAAAAAANw/JdZ7hWJ9pn4/s1600/membaca_buku.gif&w=491&h=558&ei=-EStTcChKo3NrQfCz8z_CQ&zoom=1&biw=1024&bih=632
Aku punyer PENULISAN naek koddd...
Lebih dua markah drpde SYASHA n FATIHA....
Bangga jerkkkkk.... 
Klau dulu 80 skrg 87 !!!
Huhh... 
Penulisan-Bahagian A dapat 9/10!!!!!! Woww... Satu jer slah...
Bahagian B dapat  27/30 !!! Haha,,, naek 1 markah berbanding peperiksaan lepas...
Bahagian C dapat  16/20 ~!!!! Huhhh... Sme jerkkk.... Ok la....
Cikgu ckp AFIZ punyer ayat TIP TOP KOD!!!! (Kat Bahagian A)
Cikgu ckp bahagian A dier dpt 10/10....
Padahal dapat 9/10 !!!
Same jerkkk mcm akuuu.... 
Bsok ade lah ujian Maths Kertas 1 ngan Sains..
Ya allah... Bagilah aku keputusan yg cemerlang di dunia dan di akhirat ya ALLAHHH!!!
AMIN !!! 

1 comment:

Ehem ehem. Kalau nak comment tuh ade jugak rules ehh :

Meh mehhh, SCROLL DOWN

1. Ayat tuh betul. Karang aku tk paham. Susah aku nak R E P L Y nanti.

2. Huruf jgan nak 'kEcIk BeSaR keCiK bEsAr'.

3. Jangan mencarut. Tk suka lah budak yg mencarut nih. Mcam SAKAI jea.

Tu jea kod. Tak banyak kan? Get it ? Ouhh, thanks babe ♥