Wednesday, July 20, 2011

Gagalululala .. BLA BLA

Ngeee ! Hari ade KEM MATHS !
NEXT WEEK , TRIAL EXAM !
OH MYYY GODDD ! Takod nyer klau xdpt straight 5A's ! hUHHH !

maths td ak buad mcm org gle ! Ade ke 80bahagi 10 ak buad 10 !
pastu 7 kali 8 ak buad 48 ! Mcm org gle dah ak tulis !
Klau cikgu tau , mesti cikgu marah doee !

Td , MATHS cikgu ajar mcm senang ! but , ak kne gak ckp yg MATHS tu snng !
Cikgu AZZALINA ade la ajar mcm mane nak spend waktu kertas 1 bila ade 60 mintutes je !

Alhamdulilah n ak dapat gak cara die yg berkesan !
Nasib baek la ade cikgu2 kat SKPP yg baek hati n sabar nak ajarkan kiteorg yg degil nii !

Nak kongsi ape lg eh ngan korunk smua ?
Ak rase tuh je la yg HAPPEN ari nih !

K, BYE GUYS ! 

4 comments:

  1. HAHAHAHAHA, Patutlah aku tengok kau cepat gila siap...

    ReplyDelete
  2. Haha , ak mmg mcm tuh ! Nak cpt je tau !

    ReplyDelete
  3. Owhhhh ...XPE,XPE ! Nanti ak jumpa kau !!! ~BAD CALL~

    ReplyDelete

Ehem ehem. Kalau nak comment tuh ade jugak rules ehh :

Meh mehhh, SCROLL DOWN

1. Ayat tuh betul. Karang aku tk paham. Susah aku nak R E P L Y nanti.

2. Huruf jgan nak 'kEcIk BeSaR keCiK bEsAr'.

3. Jangan mencarut. Tk suka lah budak yg mencarut nih. Mcam SAKAI jea.

Tu jea kod. Tak banyak kan? Get it ? Ouhh, thanks babe ♥