Tuesday, January 24, 2012

Exclusive Giveaway by Niena Sofea




Info :
1. Untuk perempuan sahaja
2. Pemilihan melalui Random.org (tidak ada istilah pilih kasih atau tidak adil)
3. GA ni tutup petengahan tahun sebab masa tu ramai adik2 yang duduk asrama tu boleh join + Niena boleh berikan sepenuh komitmen sebab masu tu cuti sem
4. Jika penyertaan kurang daripada 50 orang  ,GA ini dibatalkan

Syarat2nya :

1. Follow blog Niena (WAJIB)
2. Follow atau Add atau Like semua sponsor (WAJIB)
2. Buat satu entry bertajuk "Exclusive Giveaway by Niena Sofea"
3. Letakkan banner Niena dalam entry (link kan ke GA ni)
4. Tag minimum 2 orang blogger (pastikan mereka tahu) * perlu tag sebab hadiah banyak
5. Dah siap buat entry , hantarkan link entry korang kat ruangan komen entry ni .. =)


Tag : Her , Dia


Name List of Exclusive Giveaway by Niena Sofea


Hadiah boleh tengok kat sini 
Tarikh Tutup GA
1 June 2012

1 comment:

  1. hai, b/walking kat sini. gud luck ! jom singgah blog saya =)

    ReplyDelete

Ehem ehem. Kalau nak comment tuh ade jugak rules ehh :

Meh mehhh, SCROLL DOWN

1. Ayat tuh betul. Karang aku tk paham. Susah aku nak R E P L Y nanti.

2. Huruf jgan nak 'kEcIk BeSaR keCiK bEsAr'.

3. Jangan mencarut. Tk suka lah budak yg mencarut nih. Mcam SAKAI jea.

Tu jea kod. Tak banyak kan? Get it ? Ouhh, thanks babe ♥